Tidningen Star Wars Insider (UK) 3 nummer

402 kr

Tidningen Star Wars Insider (UK) 3 nummer
Det finns ett fåtal personer som inte har sett Star Wars-filmerna. Vi misstänker att du inte är en av dem! Läs mer om tidningen Star Wars Insider och upptäck allt som gömmer sig bakom de välkända filmerna!

Tidningen Star Wars Insider är en tidning för dig som vill veta mer om personer som medverkat i själva filmerna och producerat dem. Det förekommer också många intervjuer med personer som följt Star Wars genom tiderna, personer och företag som blivit fantastiskt framgångsrika på grund av sina Star Wars produkter och mycket mer!

Utöver de gamla filmerna, lyfts även de nyproducerade filmerna av Star Wars. Här kan vi läsa mer om hur dessa skapades i jämförelse med tidigare inspelningar och analyser av vad som komma skall.

Tidningen trycks i England på engelska och delas ut med 8 nummer per år. Du kan även ge bort en prenumeration på Star Wars Insider till någon som är väl insatt inom området.

Allt detta och en massa andra spännande nyheter kan du som prenumerant ta del av med hjälp av en prenumeration på tidningen Star Wars Insider. Bli expert inom området och blända dina vänner och bekanta med dagsaktuella och roliga fakta!

Artikelnr: 8779f86a8161 Kategori:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Tidningen Star Wars Insider (UK) 3 nummer”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *