Tidningen Dj Mag (UK) 6 nummer

1284 kr

Tidningen Dj Mag (UK) 6 nummer
Den ursprungliga dansmusik- och klubbkulturjournalen. Den grundades 1991 i Storbritannien och har länge varit vördad för sin djupgående och direkta bevakning av den spännande dansmusikscenen.

Till skillnad från de flesta andra dansmusiktitlar är DJ-tidningen inte en vattnig, fördummad syn på vad som pågår, utan en dos av full styrka – en dubbel espresso till de svaga snabbkaffedrycker som några av de andra förlagen ger ut.

DJ-läsarna är de sanna stilledarna för det massiva kulturfenomenet som är dansmusik. De får infomrationen först. De påverkar sin umgängeskrets att fortsätta sin livsstil – den bästa nya musiken, de bästa klubbarna, de mest spännande nya kläderna, dryckerna och livsstilsmärkena. Den trickle-down effekten börjar här!

DJ Mag täcker hela skalan av olika element som utgör dansmusikkulturen: dansmusik, klubbkultur, DJ-teknik. Det ger en magisk blandning av mjukvara och hårdvara i ett spännande och användarvänligt paket. Det är lätt att förbise att musiken och utrustningen går hand i hand. Även det allra bästa nya kitet i världen är värdelöst utan musiken att spela på det. På samma sätt fungerar inte de bästa skivorna utan rätt redskap att spela och manipulera dem med.

Artikelnr: 8a0e3644b39c Kategori:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Tidningen Dj Mag (UK) 6 nummer”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *